Hotel Skadarlija - pet friendly hotel u Beogradu

Pročitajte na našem blogu zašto hotel Sakadarlija posećuju ljudi sa kućnim ljubimcima.

Posted by admin August 18, 2017

Hotel Skadarlija - pet friendly hotel u Beogradu

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, onda je sasvim verovatno da ga doživljavate kao člana porodice. Kada krenete na duže putovanje neophodno je da mislite i o njemu i njegovim potrebama. Za razliku od ranijih godina, kada ste bili prinuđeni da ih ostavljate kod kuće, danas postoji u Beogradu pet friendly hotel. Povesti svog mezimca sa sobom na odmor, neprocenjivo je!

Hotel Skadarlija dozvoljava smeštaj kućnih ljubimaca, ali nisu svi hoteli na žalost, tako prijateljski raspoloženi. Neretko se dešava da za svog ljubimca morate da platite velike sume novca, kako bi bio uz vas. Ako to rade za ljubimce, zapitajte se koliko daleko su spremni da odu kada je vaš smeštaj u hotelu u pitanju? Hotel Skadarlija ima pet friendly program, tako da se možete opustiti i u miru odmoriti i uživati sa svojim kućnim ljubimcima. Svaki hotel za pse nudi uz smeštaj brojne pogodnosti, kao što su poslastice, igračke i prekrivači, sve u službi toga da se prijatno osećate i vi i vaš ljubimac.

pet friendly beograd hotel skadarlija

U narednom članku, upoznaćemo vas sa najčešćim zahtevima i pitanjima koja se postavljaju u pet friendly hotelu. Saznaćete sve o uslovima kojih trebate da budete svesni pre nego što kućnog ljubimca uvedete u hotelsku sobu. Upoznaćemo vas sa higijenskim zahtevima koji se postavljaju i papirima koje trebate da posedujete.

Dakle, ako planirate odmor i želite da ga provedete sa svojim kućnim ljubimcem potrebno je da znate i budete upoznati sa sledećim pravilima: • Svaki pet friendly hotel, ima svoja pravila. Kod nekih je to ograničen broj a kod nekih vrsta kućnih ljubimaca. Na primer, neki su hoteli za pse i ne dozvoljavaju unošenje mačke ili bilo koje druge vrste životinja. Hotel Skadarlija dozvoljava da vaš ljubimac, bez obzira na vrstu, uvek bude sa vama. • Kada putujete sa svojim ljubimcem morate biti upoznati sa politikom pet friendly hotela. Neki hoteli dozvoljavaju šetanju životinja samo na povodcu i imaju ograničeni prostor za igru, dok je kod drugih suprotno. Ono što morate uvek imati uz sebe je pasoš za vašeg kućnog ljubimca. • Hotel za pse može imati i druge vrste zahteva i obaveza koje vlasnici moraju poštovati. Nedozvoljavanje kućnim ljubimcima da spavaju na krevetu i specijalni prekrivači i prostirke, samo su jedne od njih...Da bi odmor bio svima ugodan, poštovanje nekih pravila je neophodno.

pet friendly hotel skadarlija beograd

Pre nego što rezervišete sobu, potrebno je raspitati se o pravilima, koja hotel za kućne ljubimce očekuje da poštujete. Svaki pet friendly hotel ima slična pravila za vaše mezimce:

  • Ne smeju biti agresivni
  • Moraju biti čisti
  • Ne smeju imati buve
  • Moraju koristiti određene oblasti za šetnju i vlasnici moraju odmah očistiti otpad
  • Moraju imati dokaz o redovnoj vakcinaciji
  • Moraju potpisati ugovor kojim se obavezuju da će finansijski nadoknaditi svaku štetu koju ljubimac napravi.
  • Neretko, neki zahtevaju i depozit u slučaju nastale štete

Suština svakoh hotela koji nudi smeštaj za životinje jeste da se osnovni higijenski uslovi moraju poštovati. Uz našu ljubav prema životinjama, i vašu brigu o njihovoj higijeni, odmor i boravak u hotelu Skadarlija predstavljaće svima zadovoljstvo.

Boravak u našem pet friendly hotelu biće nezaboravno iskustvo i za vas i za vašeg ljubimca. Uz međusobni dogovor i obostranu ljubav prema životinjama, tu smo da vam u svakom smislu izađemo u susret.